Lapsityö


Seurakuntamme lapsityö on monimuotoista.

 

Mix-illat jatkuu Keväällä.

 

 

 

Pyhäkoulu 

Pyhäkoulut pidetään säännöllisesti Wanhan Holvin kerhotilassa kaksi kertaa kuukaudessa. Yleensä ne ovat kuukauden toinen ja kolmas sunnuntai. Pyhäkouluun voit jättää lapsen, joka pärjää yksin noin 1,5 tuntia ilman vanhempia. Pyhäkouluja pidetään myös rukoushuoneella kuukauden ensimmäisenä viikonloppuna. Tarkastathan toimintasivulta mahdolliset poikkeukset.

 

Touhu perjantai

Tähän kerhoon voivat vanhemmatkin osallistua. Tarkoitus on tarjota kerholaisille vaihtelevia kokemuksia kodin ulkopuolelta.

 

Perhepiiri

Perhepiiri kokoontuu Wanhan Holvin alakerrassa kerhotilassa (käynti sisäpihan puolelta). Perhepiiri on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Luvassa leppoisaa yhdessäoloa – lapsille leikkiä ja toisinaan askartelua, vanhemmille vertaistukea kaffikupposen ääressä. PERHEPIIRI JOULUTAUOLLA!

 

 

Perhekahvila

Perhekahvila on tarkoitettu lasten vanhemmille. Tarjoamme aina perhekahvilan aikana lastenhoidon kahvilan alakerrassa kerhotilassa. Perhekahvilassa keskustellaan mm. vanhemmuuteen ja kasvatukseen liittyvissä asioista. Perhekahvila pidetään kerran kuukaudessa keskiviikko-iltaisin. Seuraa ilmoittelua toimintasivulta! Perhekahvila on tauolla