Majakan lastenleiri


Leirit pidetään leirikeskus Majakalla (Vetelintie 191, Halsua). Leirit on tarkoitettu ensisijaisesti Perhonjokilaakson (Halsua, Veteli, Kaustinen, Perho) lapsille.

Tänä kesänä lapset on jaettu kahteen ikäryhmään. Molemmat leirit toteutetaan, mikäli se on koronatilanteen puitteissa mahdollista. Kannattaa siis ilmoittautua ja ilmoitamme, mikäli leireihin tulee muutoksia. Tällä hetkellä leirit on suunniteltu siten, että paikalla voi olla yhteensä 50 henkilöä, lapsia max. 28. Jos rajoituksia kiristetään, leirille otetaan lapsia ilmoittautumisjärjestyksessä niin monta kuin rajoitukset sallivat. Jos koronatilanne pahenee niin, että leiriä ei voi pitää ollenkaan, leiri joudutaan perumaan. Mahdollisista muutoksista ollaan yhteydessä huoltajiin.

Mikäli lapsi estyy osallistumasta leirille, siitä on ilmoitettava viipymättä, jotta voimme ottaa jonossa olevan lapsen mukaan. Leirille ei tule osallistua flunssaoireisena. Noudatamme leireillä Soiten koronaohjeistuksia.

1. Leiri 7.-8.7.2021
6-9 -vuotiaille tarkoitettu leiri alkaa keskiviikkona 7.7. klo 11 ilmoittautumisella. Samalla voi maksaa leirimaksun, joka on 20 € (seuraavat sisarukset 10 €). Leiri päättyy torstaina 8.7. klo 18.

2. Leiri 9.-10.7.2021
10-14 -vuotiaille tarkoitettu leiri alkaa perjantaina 9.7. klo 11 ilmoittautumisella. Samalla voi maksaa leirimaksun, joka on 20 € (seuraavat sisarukset 10 €). Leiri päättyy lauantaina 10.7. klo 18.

Ota leirille mukaan:
– Säänmukaista vaatetta, myös lämmintä
– Kumisaappaat
– Hellehattu tai lippis
– Makuupussi / lakanat ja tyyny (mökeissä on patjat, mutta ei peittoja tai tyynyjä)
– Hammasharja ja -tahna, peseytymisvälineet
– Uimapuku ja pyyhe
– Karkkirahaa leirikioskiin halutessa, max. 2 € / päivä

Viime vuonna Majakalle rakennettiin 7 uutta majoitusmökkiä. Yhteen mökkiin mahtuu majoittumaan 4 henkeä ja lattialle tarpeen mukaan patjalle vielä yksi henkilö. Leiriläiset majoitetaan ensisijaisesti näihin mökkeihin, mutta myös kotona, omassa teltassa tai omassa asuntoautossa tai -vaunussa on mahdollisuus yöpyä. Mikäli lapsella on toiveita, kenen kaverin kanssa haluaa samaan mökkiin, sen voi kertoa lisätiedoissa.

Leiriläiset on vakuutettu. Vakuutus ei kuitenkaan korvaa arvokkaita esineitä, joten jätäthän ne kotiin.

Ilmoitathan lapsen leirille 30.6. mennessä. ILMOITTAUDU KESÄLEIRILLE TÄSTÄ LINKISTÄ!
Lisätietoa leiristä tai ilmoittautumisesta: Mari Saukko, p. 041 549 5767.

TERVETULOA LEIRILLE! 🙂