Jeesus- paras joululahja

Joulu on rakkauden juhla, johon kuuluu läheisten ihmisten kokoontuminen, lahjojen antaminen ja toisten ihmisten huomioiminen eri tavoin. Lahjojen antaminen jouluna juontaa siitä, kun tietäjät tulivat itäisiltä mailta palvomaan Jeesusta. Heillä oli kallisarvoisia lahjoja, joilla he kunnioittivat äsken syntynyttä Kuningasta. Voi vain kuvitella sitä ilmapiiriä mikä vallitsi, kun tietäjät antoivat lahjansa Marialle ja Josefille, ja kertoivat miksi olivat tehneet niin pitkän vaelluksen. Parhaan joululahjan saivat kuitenkin tietäjät itse, koska he olivat löytäneet Jeesuksen.Samoin tänä jouluna me annamme lahjoja ja saamme lahjoja. Vietämme kenties muutenkin joulua tuttuun ja hyvään tapaan. Paras joululahja jokaiselle on kuitenkin vastaanottaa ja omistaa Jumalan joululahja, joka on Jeesus. Hän syntyi tähän maailmaan, eli täydellisen elämän ja antautui ristinkuolemaan meidän syntiemme tähden. Hän nousi ylös kuolleista, istuutui Isän oikealle puolelle ja tulee vielä hakemaan omansa taivaankotiin. Tämä joululahja antaa pysyvän rauhan ja ilon sydämeen, silloinkin kun sitä muualta ei saa. Joulu, rakkauden juhla, sinetöidään sillä, että rakkauden Kuningas on Herra elämässämme.Siunattua joulunaikaa kaikille!

t. Gideon